Nexans tukee Europacablen lanseeraamaa CPR-kampanjaa

Tarvitsetko enemmän tietoa CPR:stä? Uusi kampanja antaa sinulle siihen työkalun.

CPR_200Uusi tutkimus kertoo, että vain kuusi prosenttia eurooppalaisista asiakkaista ovat tietoisia rakennustuoteasetuksien käytännöistä (CPR). Näin siitä huolimatta, että asetukset (kaapeleiden suhteen) ovat astuneet voimaan heinäkuussa 2017 ja ovat sitovia kaikille rakennusmarkkinoiden asiakkaille.

Europacablen lanseeraaman ja Nexansin tukema CPR-kampanjalla on tarkoitus auttaa kaikkia sähköalalla toimivia ymmärtämään CPR:n seuraamuksia ja auttaa niitä jotka työskentelevät kaapeleiden kanssa noudattamaan määräyksiä.

  • Kampanja lanseerataan 20 toukokuuta alkaen 15 Euroopan maassa
  • Sähkömiehet, asentajat ja muut sähköalalla toimivat voivat ilmoittautua Minun CPR Coach:iin, Europacablen koulutusohjelmaan Minun CPR-coach
  • Erilaisia tapahtumia tullaan järjestämään ja asentajat, konsultit ja tukkurit saavat niissä käyttöönsä tarkistuslistoja ja tietopaketteja (white paper) jokaisen jäsenmaan omista vaatimuksista kaapeleiden palokäyttäytymisestä

Työskennellessä Nexansin kanssa voit olla varma, että kaikesta on huolehdittu. Nexans tukee sinua saatavilla olevalla täydellisellä valikoimalla CPR-hyväksyttyillä tuotteilla. Saatavillamme on myös tietoa ja palveluita, joiden tarkoitus on helpottaa työtäsi.
Lisää tietoa CPR:stä löydät Europacable -sivuilta

Yhteyshenkilönne

Jenny Nyström Marketing Manager Nordics B&T
Puhelin +46 325-80 202
jenny.nystrom@nexans.com