Nexans sai yli 190 miljoonan euron sopimukset jakeluverkkojen vahvistamiseksi Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa

Seuraavien kahden vuoden aikana Nexans toimittaa keski- ja pienjännitekaapeleita sähkönjakeluverkkojen kehittämiseen yhdelle maailman suurimmista sähköyhtiöistä

Puitesopimukseen kuuluvat sopimukset kattavat lukuisia maita Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Nexansin innovatiivinen POWERBOOST™-keskijännitekaapeliteknologia lanseerataan ensimmäiseksi Italian projekteihin
elnatvark_500

 

La Défense, Pariisi, 13.2.2019 – Nexans on menestynyt hienosti erään maailman suurimpiin kuuluvan sähköyhtiön järjestämässä maailmanlaajuisessa tarjouskilpailussa saaden yli 190 miljoonan euron arvoiset keski- ja pienjännitekaapelien toimitussopimukset. Seuraavien kahden vuoden aikana Nexans tukee asiakkaan sähkönjakeluverkkojen kehittämistä Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

"Olemme iloisia tästä mahtavasta menestyksestä hyvin tiukassa tarjouskilpailussa – eritoten tuotteidemme teknisen erinomaisuuden ja kilpailukykyisen tarjouksen ansiosta", sanoo Nexansin toimitusjohtaja Christopher Guérin. "Maailmanlaajuista asiantuntemustamme ja paikallista läsnäoloamme hyödyntäen pystyimme osoittamaan asiakkaiden tukemiskykymme koko asiakaskokemuksen ajan suunnittelusta ja spesifikaatioista toimitukseen saakka."

Useat Nexansin yhtiöt ympäri maailman olivat mukana tarjoamassa 12/20 kilovoltin keskijännite- ja 0,6/1 kilovoltin pienjännitekaapeleita vuosille 2018–2020. Konsernin paikallinen läsnäolo oli yksi tarjouksen eduista, kun Nexansin yhtiöt tulevat toimittamaan kaapeleita Brasiliaan, Chileen, Kolumbiaan, Peruun, Italiaan ja Romaniaan. Teknisten spesifikaatioiden täyttämisen lisäksi nämä yhtiöt ovat myös sitoutuneet tiukkoihin ympäristön kestävyyttä koskeviin standardeihin ISO 14067 -sertifiointien myötä. 
 

Yhtenä sopimuksen innovatiivisiin piirteisiin kuuluen Nexans toimittaa Italiaan patentoimaansa uutta POWERBOOST™-keskijännitekaapeliteknologiaa, joka on erityisesti kehitetty vastaamaan nykyisiin ja tuleviin sähköverkkotarpeiden muutoksiin. Suorituskykyinen POWERBOOST™-teknologia hyötyy lyhentyneistä tuotantoajoista yksinkertaistetun valmistusprosessin ansiosta. Käyttämällä patentoitua kestomuovista eristekoostumusta POWERBOOST™-kaapeleiden valmistus kuluttaa myös vähemmän energiaa (verrattuna XLPE-kaapeleihin) ja ne voidaan kierrättää helposti.

Nexansin kanssa tehty sopimus on alustavasti kahden vuoden mittainen. Kaapelit otetaan käyttöön Italiassa, Romaniassa, Brasiliassa, Chilessä, Argentiinassa, Perussa ja Kolumbiassa. 

Yhteyshenkilönne

Angéline Afanoukoe Press relations
Puhelin +33 (0)1 78 15 04 67
angeline.afanoukoe@nexans.com
Ksenia Kanareva Press relations
Puhelin +33 (0)1 78 15 04 74
ksenia.kanareva@nexans.com
Marieme Diop Financial communication
Puhelin +33 (0)1 78 15 05 40
marieme.diop@nexans.com
Michel Gédéon Financial communication
Puhelin +33 (0)1 78 15 05 41
michel.gedeon@nexans.com