Elämää voi helpottaa vielä vähän enemmän

Nexansilta on ilmestynyt uudet esitteet Hälytys- ja turvajärjestelmien kaapelit ja Easy™. Lue uutuuksistamme esitteistä.

Installation Easy 300Laatu on aina tärkeää kun kyseessä on kaapelit, muuta erityisen tärkeää se on kun puhutaan   hälytys- ja turvallisuuskaapeleista. Näennäisesti pienet ja merkityksettömät yksityiskohdat voivat tehdä suuren eron ja säästää aikaa.

 
Työnteko Easy™-ryhmän tuotteilla

Easy™-kaapelimme, sähkö- ja teleasennukseen tarkoitetut kaapelimme, ovat halogeenittomia ja helppoja kuoria, niiden kanssa on helppo työskennellä ja ne ovat turvallisempia käytössä. Kaapelit ovat CPR-rakennustuoteasetuksen mukaisia. Työnteko Easy™-ryhmän tuotteilla on yksinkertaisesti hauskempaa samalla kun säästät aikaa ja vältät vahinkoja.

 

Halogeenittomuudella on monta etua

Nexansilla on markkinoiden laajin valikoima kaapeleita moniin erilaisiin asennuksiin, olipa kyseessä sitten signaalin lähetys tai virransiirto. Kaapeleidemme ominaisuudet täyttävät asennukseen määritellyt paloturvallisuusmääräykset ja kaikki esitteessämme olevat hälytys- ja turvallisuuskaapelimme ovat halogeenittomia.  Halogeenittomuudella on monta etua, eikä  vähimmäisenä, pienet vahingot tulipalon syttyessä joka taas tuo mukanaan suuren taloudellisen hyödyn pitkällä tähtäimellä.

Me Nexansilla tutkimme, kehitämme ja valmistamme kaapeleita koko maailmalle, eri ympäristöihin ja ilmastoihin. Näin me olemme tehneet nyt jo yli 100 vuotta.

Lue lisää