Nexans on Sähkö Tele Valo AV -messuilla 7.-9. helmikuuta 2018

Suomen suurimmat sähköalan messut, Sähkö Tele Valo AV 2018, järjestetään Jyväskylässä 7.-9. helmikuuta. Nexans on luonnollisesti paikan päällä esittelemässä viimeisimpiä tuoteuutuksia.

Easy nyTänä vuonna esittelemme uusimman jäsenen Easy-tuoteperheeseen. KLM Easy™ LSZH on halogeeniton kaapeli palohälytysjärjestelmiä ja palohälyttimiä varten. Kaapeli on erittäin helposti kuorittava sekä vaipan että eristyksen osalta.
 Easy™-kaapeleillemme on yhteistä se, että niiden kuoriminen on helpompaa, käsittely sujuvampaa ja käyttö turvallisempaa. Nämä asiat suoraan sanoen kruunaavat työpäiväsi!

 

Messuilla sinulla on tilaisuus koekuoria Easy™-tuotteitamme
Kaikki Easy-kaapelit ovat lisäksi halogeenittomia, joten ne rajoittavat palamista. Se vähentää henkilövahinkojen riskiä tulipalon sattuessa ja tuo mittavaa taloudellista etua, koska kaapelien ominaisuudet helpottavat tulipalon jälkeistä saneerausta.
SähköTeleValoAV -messuilla sinulla on tilaisuus koekuoria Easy™-tuotteitamme. Käy osastollamme saamassa kätevä kokemus!


CPR – mistä oikein on kysymys?
Vuonna 2011 julkaistiin kaapelien CE-merkintää koskeva uusi, yhteinen EU-rakennustuoteasetus, joka tuli pakolliseksi 1.7.2017 alkaen. Uusi asetus koskee rakennuksissa käytettävien kaapelien testimenetelmiä ja paloluokitusta. Tule osastollemme, niin kerromme lisää.
Haluatko sinäkin päästä kärkisijalle, kun kyse on helposti kuorittavista kaapeleista?
Haasta kollegasi mukaan osastollamme käytävään kisaan. Kenties sinusta tulee messujen nopein mestari, kun otetaan Easysti?
Löydät meidät osastolta C-207.

 

Messut ovat avoinna:
Keskiviikko: 10.00–17.00
Torstai: 10.00–17.00
Perjantai: 10.00–16.00
Tilaa pääsykortti netistä: www.nexans.fi


Tervetuloa!

Yhteyshenkilönne

Malin Lindström Marketing Co-ordinator
Puhelin 0046 325 80562
malin.lindstrom@nexans.com