Nexansin ratkaisut

Varmemmat ja ympäristöystävällisemmät kaapeliratkaisut

Nexans' answersNexans tarjoaa täydellisen valikoiman innovatiivisia kaapeliratkaisuja varmistamaan modernien rakennusten turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden. 

  • Asunnot: Nexans tarjoaa tavanomaisen kaapelivalikoiman lisäksi laajan valikoiman erikoiskaapeleita ja verkkoratkaisuja kohdatakseen modernin kodin kasvavat informaatiovaatimukset, samalla kun tarjoamme uusia turvallisuuden ja mukavuuden tasoja.

 

  • Julkiset- ja konttorirakennukset: Nexans tekee läheistä yhteistyötä rakennuttajien ja asentajien kanssa tunnistaakseen erityisten rakennusten ja uusien toimintojen kuten datakeskusten, turvapalvelujen ja palvelinhallien tarpeet. Joissakin tapauksissa tämä merkitsee päivitystä toisiin kaapelityyppeihin, optisiin valokaapeleihin, aktiiviseen ja passiiviseen laitteistoon ja muissa tapauksissa monitoimisovellusten (esim. puhe ja video-yli-IP:n) yhteenliittämistä vahvistetulla LAN-järjestelmällä.
  • TeollisuusrakennuksetEthernetin avulla, joka on nopeasti tulossa yhteiseksi alustaksi teollisuuden koneiden, robottien ja tehtaan lattialaitteistojen yhdistämiseksi myyjiin / tilausvastaanottajiin Nexans on kehittänyt joukon teollisia ratkaisuja, mukaanlukien avoimet standardit ja arkkitehtuurit sekä teollisuuden Ethernet. Palovahinkoja rajoittavat kaapelit (halogeenittomat palosuojatut kaapelit) suojaavat sekä ihmisiä että laitteistoja.  Teollisuuden kaapelit ovat ympäristöystävällisiä (lyijyttömiä ja matala EMI) ja ovat täysin kierrätyskelpoisia.