Miksi Nexans

Taito, aloitekyky, asiantuntemus ja työntekijöiden sitoutuminen ovat merkittävimmät perusteet menestyksellemme.

Tule ja liity joukkoomme....ja...

myötävaikuta todelliseen « menestystarinaan »
Vuoden 2007 7.4 miljardin euron myynnin ansiosta Nexans on maailmanlaajuinen kaapelien ja kaapelijärjestelmien  johtava yritys. Yli sadan vuoden kokemuksella Konsernillamme on tänään teollista toimintaa 39 maassa. Täydellisesti riippumattomana kesäkuun 2001 pörssilistautumisesta lähtien (Euronext Pariisi, SBF 120), yrityksemme on läpikäynyt valtavia muutoksia. Tämä on "todellinen menestystarina". Tämä saavutus vahvasti alleviivaa johtajuusstrategiamme merkitystä, finanssijohtamisemme tehokkuutta, dynaamista innovatiivisuuttamme ja lopuksi joukkojemme taitoja ja sitoutumista.

työskentele teollisuudessa joka on maailmanlaajuisen talouden sydämessä
Harvoin nähtynä, mutta kaikkialla olevana kaapelit ja kaapelijärjestelmät ovat joka paikassa päivittäisessä modernissa elämässämme! Maailmanlaajuisesti johtavana kaapelinvalmistajana Nexans on tosiaankin merkittävien taloudellisten haasteitten sydämessä tällä alkaneella vuosisadalla: energian ja raaka-aineiden hallinta, suurten infrastruktuuriverkkojen yhteenliittäminen, liikenteen muodonmuutos, telekommunikaation lisääntyvä vaikutus, muutamia seikkoja mainitaksemme. Kaikkeen tähän tarvitaan kaapeleita!

ole osa valtavan kasvupotentiaalin Konsernia 
Liittymällä Nexansiin teet selkeän oman uravalintasi: teollinen Konserni, nuori mutta kokenut, kunnianhimoinen, kansainvälinen ja sitoutunut  vahvistamaan johtoasemaansa markkinoilla. Vakuuttuneena innovaatiokyvyistämme, yhdistämällä orgaanisen kasvun ja kohdistetut hankinnat, aloitteellisuus ja yrittäjähenki ovat yritysarvojemme sydämessä.

työskentele kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä
Nexans on halukas kehittämään työntekijöittensä taitoja, kiitos siitä kuuluu normaaleille uralla etenemismahdollisuuksille viidessä maanosassa ja Konsernin eri aktiviteetteihin liittyville koulutusohjelmille. Me työskentelemme kovasti tarjotaksemme työntekijöillemme parhaat työolosuhteet ja saadaksemme heidät ilmaisemaan kykynsä ja potentiaalinsa.

Yhteyshenkilönne

Elisabeth Erikson Personnel Manager Nexans Sweden
Puhelin +46 325 802 44
elisabeth_erikson@nexans.com