Palvelut

Nexans... palvelua ja tukea kautta linjan

Globaali asiantuntemus

Koska hallitsemme kaikki kaapelointitekniikat, pystymme tehokkaasti uudistamaan vanhoja infrastruktuureita ja asentamaan uusia. Rautateiden ja kaupunkiliikennejärjestelmien ollessa valtavien kustannuspaineiden alla Nexans on kehittänyt innovatiivisia kokonaistoimitustuotteita, jotka sisältävät järjestelmän suunnittelun, projektinhallinnan ja kunnossapidon.

Paikallinen toiminta

Koska meillä on kokemusta Euroopasta ja tunnemme kansainväliset standardit, voimme toimia missä tahansa maapallolla ja jopa suurilla, kansalliset rajat ylittävillä tuotteilla, ja tarjoamme usein asiakkaillemme paikallista valmistuskapasiteettia ja nopeita toimituksia. Päätuotteet on täysin hyväksytty Kaakkois-Aasian markkinoille (mukaan lukien Kiinan CCC-sertifiointi).

Tekninen johtoasema

Koska perinteiset ja uudet junatekniikat ovat tuttuja, kuten nopeat ratalinjat, radiopohjainen junien ohjaus ja Maglev-sähköjärjestelmät, Nexans on jatkanut innovointia kaikilla tasoilla. Räätälöityjen ratkaisujen löytäminen tunneleihin, kaupunki- ja päärataverkkoihin ja asemille vaatii käyttökohteen mukaista suunnittelua, koska paloturvallisuus on aina tärkeällä sijalla.