Palvelut – Koko elinkaaren kunnossapitoa

Turvataan nestetäytteisen suurjännitekaapeliverkoston arvo

MaintenanceKun sähköverkot laajenevat ja kehittyvät jatkuvasti, monitahoisessa siirtoverkossa on samanaikaisesti useita kaapelityyppejä: paperieristeisiä, nestetäytteisiä kaapeleita, massakyllästettyjä sekä ristisilloitettuja polyeteenikaapeleita (XLPE). Molempien kaapelityyppien valmistajana me tarjoamme parhaan ratkaisun öljytäytteisten ja XLPE-kaapelien yhdistämiseksi ja integroimiseksi samaan verkkoon.

Haluat sähköverkon kestävän huomattavasti laskettua käyttöikää vanhemmaksi vaarantamatta turvallisuutta, palvelun laatua ja sähkön saatavuutta.

Sen vuoksi Nexans on kehittänyt täyden kunnossapitopaketin, joka täyttää pitkän aikavälin odotukset. Perinteisten, nestetäytteisten kaapelien ja lisävarusteiden sekä uusimman sukupolven suurjännitekaapelien aktiivisena valmistajana vain Nexans voi tarjota elinikäistä tukea.

Nestetäytteisten kaapeliverkkojen palvelupakettiimme kuuluu:

  • Nopean vasteen palvelu ja ilmainen asiakaslinja, jolla saat yhteyden päivystyshenkilöstöömme (ei asiakaspalvelukeskusta)
  • Premium Hotline -asiakaspalvelu on käytettävissä 24/7, jos tarvitaan palvelua kellon ympäri
  • Elinkaaren hallinta
  • Pitkälle kehitetty testaus ja simulointi
  • Koulutus sekä vanhaan että uuteen kaapeli- ja lisävarusteteknologiaan
  • Ympäristön kannalta turvallinen öljyn poisto, purku ja kierrätys

Tätä moduulipalvelua on saatavissa 5 eurooppalaisessa maassa, joiden verkoissa käytetään laajalti nestetäytteisiä kaapeleita: Ranska, Saksa, Belgia, Sveitsi ja Norja. Maailmanlaajuisena valmistajana pystymme myös tarjoamaan nestetäytteisiä kaapeleita, lisävarusteita, kunnossapitoa ja uudistuksia muihin eurooppalaisiin maihin sekä Lähi-itään, Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, Australiaan ja Kaakkois-Aasiaan.