Menestystarinoita

Nexans on kaikkialla missä tarvitaan kaapelia

success stories

 

success stories 1Yksijohtimiset kaapelit

Nexans toimittaa 105 °C:n lämpötilaluokituksen kaapeleita ensiasennustoimittajille Lear Corporationille ja SEWS-Cabindille, PVC-kaapeleita Dacia/Renaultin Logan-malliin Romaniaan, Marokkoon ja Venäjälle sekä korkean lämpötilan kaapeleita Daimler Trucksille.

Monijohtimiset kaapelit

Monet kuorma-autovalmistajat käyttävät kaapeleita, joissa on kaksoiseristys (poimutettujen suojaputkien sijasta), parantamaan tärinänkestoa ja täyttämään vaarallisten ainekuljetusten ADR-määräykset.

Akkukaapelit

Järeitä kaksoiseristettyjä akkukaapeleita toimitetaan Delphille ja Durapart industries AS:lle Volvoa varten. Halogeenittomia ratkaisuja on saatavissa luokkiin B – D.

success stories 2Anturijohdot

Toimitamme ABS-johtoja pääasiassa kuorma-automarkkinoille, mukaan lukien tärkeimmät toimijat Daimler Trucks, Scania ja Volvo.

Hybridi- ja sähköautojen, linja-autojen ja kuorma-autojen kaapelit

Nexans on toimittanut erilaisia ratkaisuja uusien hybridi- ja sähköajoneuvojen prototyyppeihin, ja osallistuu eri hankkeisiin eurooppalaisten ja aasialaisten OEM-valmistajien kanssa.

Kaapelit kuljettajan avuksi

Kasvava trendi ranskalaisten OEM-valmistajien keskuudessa, ja koaksiaalikaapeleitamme käytetään tätä nykyä myös Volkswagenin autoissa.

Korkean lämpötilan kaapelit

Nexans toimittaa ensiasennustoimittajille, kuten Boschille ja Delphille PTFE-eristettyjä johtoja, joita kaikki suuret OEM-valmistajat käyttävät. Halogeeniton, palonkestävä (HFFR) eriste on kehitetty D-luokan käyttökohteisiin (150 °C:seen saakka) sekä yksi- että monijohdinkaapeleihin.